ErvaringenJanuari

Dank je wel voor de goede zorg. We konden genieten van de kraamdagen!
Heel erg fijn..
Het was ontspannen om jou bij ons te mogen hebben.
Je bent een topper!


November/December

Dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan.. Ik weet zeker dat ik nog veel heimwee zal hebben naar deze fijne tijd.

Je hebt ons een onvergetelijke week gegeven en ik weet dat ik dankzij jou altijd met een heel warm en veilig gevoel terug zal kijken op de kraamweek van onze J.

Je bent een heel liefdevol en gezellig mens die ons allemaal op ons gemak heeft gesteld!
Zo lief hoe jij je hebt bekommert over onze kindjes en ook tijdens de bevalling was jij het lichtpuntje die ik zo hard nodig had, daar ben ik zo dankbaar voor..

S & M,  R, J en J


Oktober

Ogen vervuld van een mix van wijsheid en pretlichtjes. Weinig ontgaat jou Maria. Je bent gewaar en kunt snel inschatten, verbinden en creatieve oplossingen bedenken. Jouw wijsheid en serieuze ondertoon vermengd met je zachte blijde kracht, maakt dat zowel mensen in je privéleven als je kraamgezinnen je ervaren als een prettige en veilige aanwezigheid.September

You Are A  Star

Lieve Maria,

We willen je enorm bedanken voor deze prachtige kraamweek. Op een Liefdevolle en Zelfvertrouwen gevende manier heb je ons heel fijn geholpen met de borstvoeding maar ook met alle ander dingen rondom de verzorging van L. Ook hebben we - met enige verbazing - genoten van hoe F zichzelf durfde te zijn in jouw aanwezigheid. Het klinkt misschien gek maar jouw manier van aanwezig zijn vinden wij heel prettig: Je was er maar nam tegelijkertijd weinig ruimte in.

En dan n og de ontbijtjes.. WAUW

we gaan je missen..

Je hebt ons ook helemaal fan gemaakt van nog 1 van jouw fijne tips! Wolletjes!
Maria, je bent een Topper!

Augustus

Maria is een superfijne kraamverzorgster. Geen vraag is te gek en we hadden direct een klik. Ze is ontzettend vriendelijk en zorgzaam. Ik zou haar aan iedereen aanraden
We waren vooral in het begin nog erg onzeker maar door haar zijn we steeds zekerder geworden en ze heeft ons vertrouwen gegeven in het proces. Mocht er ooit een tweede kindje komen dan zal ik gelijk contact met haar opnemen en zou ik graag willen dat zij ons weer bijstaat.

Augustus

Maria heeft ons gezin met veel liefde en warmte verzorgd de afgelopen dagen. Ondanks onze uitdagende start door een heftige bevalling en herstel heeft Maria ervoor gezorgd dat wij met veel zelfvertrouwen deze volgende fase tegemoet gaan.
Maria is een lieve, betrokken en zorgzame persoonlijkheid en gaf ons een heel ontspannen gevoel in huis. Als wij ooit nog een kindje mogen krijgen dan willen wij niemand anders dan Maria voor onze kraamperiode.
Maria, bedankt voor alles... je hebt een bijzonder plekje in ons hart! Veel liefs, Familie Hakam


Juni

Bij deze een mooie bos bloemen voor een mooi mens..
Je gezellige aanwezigheid, professionaliteit en goede zorg maakte dat het heel normaal voelde dat je bij ons in huis was.

Je bent een zegen door het werk wat je doet! Dank je w

April
Bedankt voor je zorg, ondersteuning, rust en luisterend oor., vertrouwen, begrip en Liefde..

Maart

Echt ontzettend genoten van Maria in huis
Ze spreekt uit ervaring en voelt vertrouwd. Je mag zijn wie je bent en wees daar trots op!
Mocht er een 2de kindje ooi komen ben je zo welkom!Bedankt voor nog zo'n mooie en fijne kraamtijd! Dankzij jouw lieve en goede zorgen konden we met z'n allen goed inkomen en omgaan met deze bijzondere verandering in ons leven.
Heel veel kusjes van ons! We gaan je weer enorm missen.. N&EWij willen je bedanken voor onze mooie week samen
We kunnen ons geen betere kraamhulp indenken dan jou
Veel Liefs, R&M&V


Februari

Fijn en dankbaar met de zorg van Maria
Zeker door de hectische start is het fijn om 1 gezicht in huis te hebben
C&M&F

Respectvol, Liefdevol, zij werkt op een manier die ouders vertrouwen geeft
B&V&GJanuari

Wat was het fijn Maria, dat jij voor ons bleef zorgen terwijl ik ziek werd en jijzelf ook positief getest was!
Heel erg bedankt daarvoor..December

Je wordt hier nog steeds gemist ;-) De kinderen vragen regelmatig naar je en vinden het eigenlijk niet zo leuk dat je nu naar andere baby's moet!November

 Wat zijn wij blij dat we Maria gevonden hebben bij 1 op 1. Dit was voor ons namelijk een match made in heaven. Maria sloot super goed aan op onze wensen en behoefte, en kon ons daardoor de beste zorg geven die wij nodig hadden. De rust die maria mee bracht en het zelfvertrouwen , kennis die ze ons gegeven heeft is onbetaalbaar. Ze heeft ons op een natuurlijke relaxte manier klaar gestoomd zodat wij het vanaf volgende week alleen kunnen. Al zou ik het heerlijk vinden als Maria langer had kunnen blijven. Omdat het zo prettig is om haar om je heen te hebben. Maria dringt haar mening en kennis niet op en voelt heel goed aan waar de behoefte liggen bij de ouders, en geeft waar nodig advies en sturing zonder het over te nemen. En als je haar vraagt hoe zij bepaalde dingen zou doen verteld ze het je , maar als je er niet om vraagt zal ze haar eigen mening ook niet geven. Waardoor wij het zelf vertrouwen hebben kunnen creëren wat we nu hebben. Maria heeft mij heel fijn geholpen met allerlei houdingen om borstvoeding te geven en ik vind het fijn dat Ik dit nu niet maar in een Houding kan, of een voorkeurs positie heb. Overal maria is een topper en de beste kraamverzorgster die ik/wij hadden kunnen wensen. Mochten wij ooit nog een kleintje mogen verwelkomen bel ik haar gelijk zodra mijn test positief is want iemand anders willen wij niet! Wij kijken terug op een prachtige eerste week in het leven van onze zoon en dat koesteren we. We zullen nog vaak aan je denken, DANK JE WEL Maria!


Oktober

En dan ineens zit de kraamweek er op! Wat hebben we genoten en wat zijn we weer enorm verwend..
Ineens ook weer het besef dat, over een paar uur, E alweer 1 week oud is.
Lieve Maria, nogmaals ontzettend bedankt voor al je goede zorgen! We gaan je echt even missen.. S&R, E R J M en E 

sept Lieve Maria,                     

Nooit gedacht dat ik kon zeggen dat een fantastische kraamweek bestond maar die zijn er dus wel, ondanks alle borstvoeding-struggles!

Heel erg bedankt dat jij ons leven in mocht vliegen deze week.
Wij zijn je heel dankbaar voor het vertrouwen wat je ons en mij gaf.
Wij wensen je heel veel geluk en ook alle zegen voor de toekomst en een Parel van een kleinkind deze maand!

Liefs van Saar, S, T, J&MLieve Maria, Namens ons drietjes ontzettend bedankt voor je geweldige hulp in deze kraamweek. Wat hebben wij er van genoten! En dat hebben we ook echt aan jou te danken..
We hebben de rust die je uitstraalt, het enthousiasme, je expertise, je openheid, gezelligheid, liefdevolle tips, harde werken, geduld en doorzettingsvermogen ( en zo kunnen we nog wel even doorgaan ;-) enorm gewaardeerd!!
En wat een dappere supergave stap om voor jezelf te beginnen! We wensen je nog meer werkplezier, heel veel leuke gezinnen maar vooral extra tijd voor je gezin en kleinkind.. Zet 'm op, Topper!
Liefs en een dikke knuffel G, G en N ♥


Na een bijzonder (spannende) zwangerschap mocht ik thuis bevallen van onze mooie lieve zoon J ♥
Na een droombevalling durfde ik niet meer te hopen op een leuke kraamverzorgster maar 3x is scheepsrecht.. Wat een verademing toen jij voor de deur stond! Je straalt zoveel rust uit waar ik afgelopen week lekker op meedein. Bedankt voor dat jij mijn kraamweek echt tot een feestje hebt gemaakt. Bedankt voor je kennis en kunde, tips & tricks. Bedankt voor je geduld en Liefde naar onze oudste zoon B ♥
Bedankt voor je wandelingetje met Max. Je bent een topper in je vak! Het ga je goed.. heel veel Liefs, D, R, B & J en hondje Max


Lieve Maria,

Wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad! Wij willen jou enorm
bedanken voor al je goede en lieve zorgen. Niet te omschrijven hoe fijn wij het vonden met jou. Had me dan ook niks beters kunnen wensen. Zo een week met jou, dat zullen wij nooit vergeten. Bedankt voor alle verwennerij en wat je ons allemaal hebt geleerd..
Papa en mama van N♥ gaan je erg missen.. Kusjes en knuffels van ons!


Wij kijken terug op een fantastisch leuke kraamweek met KraamZorg/hondenfluisteraar Maria.
Omdat we hadden aangegeven graag de natuurlijke kraamzorg te willen werden we aan haar gekoppeld. Met veel plezier verzorgde ze mij o.a. met kruiden, etherische olie en gaf ze advies dat bij ons past. Daarnaast kregen we heerlijke fruithapjes, was ons huis schoon, hadden we fijne gesprekken en kreeg zelfs de hond liefdevolle begeleiding om te wennen.. Dank je wel Maria, voor je goede zorgen!!

Lieve Maria,  Hartelijk dank voor de goede zorgen, heerlijke ontbijtjes, vele tips en leuke verhalen. We zijn heel blij met je hulp en gaan je missen!


Lieve Maria,  Ontzettend bedankt voor je enorme hulp en wijsheid. Je bent geweldig!


Lieve juffrouw Maria,  Bij deze wil ik je bedanken voor alle goede adviezen die je mijn papa en mama gegeven hebt. Daarnaar voor de liefdevolle verzorging van mij. Ondanks de gekke omstandigheden heb je ons een heerlijke kraamtijd gegeven. ik ga je heel erg missen maar mijn mama nog het meest! Hopelijk zien we je terug als ik ooit een broertje of zusje mag krijgen.  En als mama toch wil gaan adopteren dan huren we je gewoon in! Bedankt voor alle fijne gesprekken die je met mama hebt gehad. De Heilige Geest straal jij zeker uit en we zijn blij daar een stukje van te mogen hebben gezien. Voor mij ben jij de allerbeste kraamverzorgster maar zeg dat niet tegen mij oma ;-)
Dikke knuffel, B, papa en mama


Lieve Maria
,  wat heb jij ons veel geleerd en zelfvertrouwen gegeven. Door al jouw kennis, geduld, liefde voor het vak en de goede zorg voor L en ons hebben wij een hele fijne kraamweek gehad. En een basis in vaardigheden waar we nog heel lang op kunnen voortborduren.
Bedankt voor alles en alle Goeds voor jou.
L, papa en mama


Lieve Maria, wij willen jou enorm bedanken voor de afgelopen week. Je lieve zorg voor onze meiden, superfijn!
(terwijl ik deze ervaring typ schiet ik weer vol, al een paar jaar wordt lieve *Rosie zo gemist door haar lieve familie)


Beste Maria,
nogmaals bedankt voor je hulp en goede zorg van de afgelopen week. We hebben je aanwezigheid als erg prettig ervaren. 
Wie weet treffen we je in de toekomst nog eens..


o

Wil jij je ervaring delen?

Ervaringen zijn altijd welkom! Heb ik voor jou en je gezin mogen zorgen, laat het anderen weten ♡ via onderstaande link.


Dank je wel!